fredag 10 juni 2011

Ett år idag


Klockan 03:05 den 10 juni 2010 föddes en underbar liten pojke. Perfekt på alla vis. Med små lena händer och fötter. Gyllene blont hår. Med dom vackraste läppar. Men utan hjärtslag. Utan en enda liten livsviktig detalj.

Han hade vår gränslösa kärlek. Kommer så alltid att ha. Ett år av oändlig sorg och saknad känns som blott en sekund. Vår älskade lille William. På något sätt stannade tid och rum. I ett evigt rum fyllt av kärlek. Ett rum dit vi kan stiga in i och bara få vara. I evigheten tillsammans med vår älskade lillebror och son. En plats där vi för alltid får vara tillsammans.

Livet här på jorden blir aldrig detsamma igen. Du har berikat oss. Gett oss så mycket. Men vi saknar dig. Saknar dig så det värker i bröstet. En smärta obeskrivlig. Önskar så att du kunde vara här med oss. Där du borde vara.

Idag står tiden still. Jag befinner mig i rum 44. I evigheten tillsammans med dig mitt älskade barn. Blundar och känner din tunga kropp i min famn. Smeker din lena kind och pussar ömt din hand. Viskar min enorma kärlek till dig. På den plats där vi alltid är tillsammans.

Vaka nu över din lillebror. Finns vid din storasysters sida när hon behöver din tröst. Klappa pappas kind när han är ledsen om natten. Känn vår gränslösa kärlek och trygghet. Vi älskar dig så! Grattis mitt älskade lilla barn - vår älskade lille William!

Det vilar en ängel på mitt bröst
Hans lilla hand, så mjuk och fin
Ligger där och väntar
Stilla och i väntan
Varsamt mycket varsamt
Tar jag hans hand
Och reser mig
Vandrar långsamt vidare
Försiktigt genom livet
Med den lilla änglahanden
Tryggt inuti min

10 kommentarer:

lisis sa...

GRATTIS fina fina William på din 1-års dag!!! Så hemskt och sorligt att du inte fick fira den med mamma & pappa och storasyster här i livet.
Men du finns ju med och din familj ändå på något vis, och snart kommer lillebror, vilken fin änglastorebror han kommer att ha!!
Massa kram till dig Alexandra idag.

Gunilla sa...

Grattis i himlen fina William.♥

Helen sa...

Grattis finaste William! <3

lilla angelyne sa...

Lilla fina William, grattis till dig på din ettårsdag - såhär en dag efter. Jag hoppas att det, där du är, var ett härligt kalas och att du vet hur många här på jorden som hade velat vara med.

En stor kram till din fina familj!

Alexandra sa...

Tack ni underbara människor för er varma omtanke! Mängder av kramar till er!!

om mig sa...

Hej, åå vad jag tänkte på er i fredags, skulle senare den dagen in och skriva kommentar men mitt minne va inte med mig!! Du ska veta att jag tänker på er!! Kramar

Mamma till krulltott sa...

Grattis fina fina William! Och till mamma och pappa- kämpa på snart kommer lillebror. Han längtar till er och William ser fram emot att få vaka över sin familj.
Många varma kramar

Sandra sa...

Kramar till er i efterskott. Årsdagar är speciella och kärleken till det barn man saknar extra stor.

Kram
Sandra

Gunilla sa...

Hej!
Hur har du och dina kära det?
Är Lillebror född än?
Önskar att allt är bra med er alla.
Kram.♥

Unknown sa...

Tänker jättemycket på er, hoppas ni har det okej! Kram